Ik ga een CD / Album / Serieus Goeie Opname maken!
Met alleen maar eigen stukken.
Zelf gespeeld uiteraard.
Dat is fantastisch.

En het kost geld.
En dat heb ik geloof ik niet.
En daarmee kan jij helpen.
En ik ga nu uitleggen waarom dat leuk is:

Wat dan

Een CD. Of zal ik het album noemen? Album klinkt wat hipper en minder klassiek. Want echt klassiek is het toch niet. Het zit overal een beetje tussenin, maar dat klinkt zo niksig, dus ik kan beter zeggen dat het juist alles is.

Mijn muziek is alles!

Klassiek, Romantisch, Modern, Minimalistisch, Filmisch, Dramatisch, Rauw, Puur, En Heel Erg Zoals Ik Volgens Mij Ben.

De stukken krijgen grotendeels denk ik nieuwe titels, want ik vind titels erg belangrijk.

De CD/het album, krijgt een mooi boekje. Daarvoor koop je toch ook echt een album, voor het boekje, en dan hoop je dat er mooie plaatjes in staan – die komen erin – en dat de verhaaltjes niet te saai zijn – daar ga ik zeker op toezien.

Hij zal ook digitaal te kopen zijn.

Wanneer dan

Deze lente nemen we alles op. Dat is al heel snel want het is al bijna lente. Als die taak erop zit (en het is nogal een taak) dan gaat producer Robert-Jan Nieland heel veel luisteren, bijschaven, effectjes toevoegen, weer weghalen, iets meer, iets minder, etcetera, kortom: produceren. Dan moet er een boekje gemaakt en dan kunnen we gaan drukken.

Dan zal ik in de zomer opgescheept zitten met hele grote stapels CD’s en dan kan ik een concert gaan geven waar jij ook voor uitgenodigd bent en waar we dan waarschijnlijk een praatje houden en de CD’s verkocht kunnen worden. Een CD-presentatie heet dat 🙂

Waarom dan

Omdat een CD opnemen veel geld kost! In ieder geval wanneer je het echt goed wil doen. En ik wil het echt goed doen, want het lijkt me fantastisch wanneer allemaal mensen (ik zelf ook!) de CD kunnen opzetten en dan zo’n heerlijk geluid in de kamer hebben rondzingen.

Ik word al financieel gesteund door sommige mensen, en zelf ga ik natuurlijk ook spaargeld inleggen, maar ik heb het gewoon niet allemaal. Dus als je mij graag een beetje wil helpen hierin, dan kan dat, en dan ben ik heel gelukkig (en jullie hoop ik ook), omdat het voor mij al een tijdje een droom is om een echt mooie CD te maken.

Hoe dan

Nou, je kan dus mij helpen door geld over te maken, en dan krijg je zelf iets moois ervoor terug. Zo simpel is het eigenlijk. Je kan natuurlijk geven wat je wil, maar er zijn een paar richtbedragen om je een beetje te helpen.

Vanaf €15 krijg je een album (+download), een echte, met een boekje met plaatjes en verhaaltjes.

Je kan ook meerdere albums bestellen (wanneer je die graag zelf wil uitdelen bijv.). Hiervoor maak je gewoon het bedrag over dat dat dan kost en zet je erbij dat je daar albums voor wilt. (Bijvoorbeeld voor €30 krijg je twee albums)

Vanaf €50 ga ik ook een improvisatie voor je maken en die stuur ik dan op. En dan denk ik tijdens het improviseren natuurlijk aan jou.

Vanaf €100 ben je waarschijnlijk wel heel enthousiast, en dan vind ik het leuk om een keertje voor jou te spelen.

Je kan het geld overmaken op NL44INGB0008198638 t.n.v A.P.Verstegen. (de P is voor Philine, wist je dat? Dat vind ik een mooie naam, en misschien maak ik er wel een heuse artiestennaam van als m’n album goed verkoopt). Zet even je naam erbij en ‘CD of album van Ariadne’ of iets in die trant, en eventueel hoeveel cd’s je wil.

Ik schrijf het dan op, denk even aan je, en jij krijgt dan je ‘moois ervoor terug’. En ik houd je natuurlijk op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Tot slot

Ik dank je alvast heel hartelijk en liefdevol, ook als je alleen maar denkt: ‘goh, dat is mooi’ en verder niets. Want mooi is het, en wordt het!