Op 24 november om 20:00 speel ik met Anne-Maartje Lemereis een geheel MINIMAL concert in De Zeven Linden in Utrecht.

Een paar maanden geleden kreeg ik het idee om iets met minimal music te doen. Ik had zelf al een tijdje een minimal stuk liggen dat ik graag wilde afronden om ten gehore te kunnen brengen. Het leek me een mooi concept om eigen stukken te combineren met stukken van andere componisten. Tegelijkertijd ontdekte ik de piano etudes van Philip Glass. Die vond ik heel mooi, terwijl ik verder nooit zo fan ben geweest van Philip Glass. En ik wilde heel graag met Anne-Maartje samen iets organiseren. Dus dat zijn we gaan doen! Dit is Anne-Maartje: www.annemaartjelemereis.com

Op 24 november om 20:00 spelen wij een geheel MINIMAL concert in De Zeven Linden in Utrecht. We hebben hiervoor een best wel stoere flyer gemaakt (zie plaatje).

Zoals je onderaan kan lezen, doen we het met een vrije bijdrage (en zonder reservering). Omdat we het een goed idee vinden om niet te ingewikkeld te doen. Omdat iedereen dan kan geven wat hij of zij wíl, naar eigen inzicht en liefde en vermogen. Omdat het spontaner is en gezelliger. Omdat het dan niet zoiets is wat bij voorbaat eigenlijk te duur is, tenzij je mee doet met een ingewikkelde actie, mits voor een bepaalde datum, mits je van een bepaalde leeftijd bent etc.
Wij vertrouwen erop dat jullie heel goed zelf kunnen bepalen wat klopt.

En wij zijn alvast dankbaar.