Samen improviseren aan de piano is superfijn en je kan het op allerlei manieren doen. Je kan heel vrij over de zwarte toetsen vliegen en het klinkt altijd mooi (echt waar!). Je kan elkaar naspelen en zo een soort rollenspel doen. Je kan heel zen een melodietje herhalen en je verder laten dragen door de mooie harmonieën (die ik dan speel), je kan je uitleven op de blues, en je kan je laten verrassen en uitdagen door een kaartje te trekken waar een imrpovisatie-opdracht op staat.

Iedereen is welkom om samen met mij een half uur te improviseren op mijn vleugel in de studio in het centrum van Utrecht (middag), of bij mij thuis in Culemborg (ochtend). Voor als je nog nooit hebt pianogespeeld en je wel nieuwsgierig bent, voor als je eens wat anders wil dan je gebruikelijke ingestudeerde stukken, of voor als het je gewoon goed doet om mooie muziek te maken.
Van te voren praten we kort even over wat je graag zou willen. Voorzichtig eens iets proberen, nieuwe inspiratie opdoen, je eindelijk eens wat meer ontspannen, je vrij voelen, losgaan, plezier maken, een uitdaging aangaan. En daarmee gaan we spelen. Alles is welkom, zolang het in liefde voor muziek en de piano en jezelf is.

Geef je op en stuur me een berichtje, dan plannen we een tijd voor je. De kosten zijn €25 per halfuur incl btw.

In Culemborg (Molenwal 20) ben je welkom tussen 10:00 en 12:00
en in Utrecht ben je welkom tussen 14:00 en 16:00

Tot dan! Lieve groet van jouwpianocoach Ariadne