Mijn naam is Ariadne Verstegen. Ik componeer en speel pianomuziek onder de naam Ariadne Philine. Mijn pianistische levensloop bevindt zich hier. Ik geef pianolessen in Culemborg en ik schrijf droomverhalen en nieuwsbrieven waarin ik schrijf over verschillende aspecten van mijn leven als pianist. Je kan me ook op je scherm zien spelen. Bijzonder dankbaar ben ik wanneer je mijn muziek wil steunen. Met jouw hulp kan ik steeds meer tijd en aandacht aan de muziek geven.

My name is Ariadne Verstegen. I write and play piano music as Ariadne Philine. My pianistic journey can be found here, (in Dutch). I provide piano lessons in Culemborg and I write dream stories (also in Dutch) and newsletters where I write about various aspects of my life as a pianist. You can also watch me perform on your screen. I am particularly grateful when you choose to support my music. With you help I can dedicate more time and attention to my music.